Electriciens

0318 - 642709ALVA VOLTA
Hoorn 36-38
6713 KR Ede

Tel: 0318 - 642 709
[email protected]

Kvk nr. 09090704

Referenties

Jan Slachter - In noodgevallen kan ik altijd op Alva Volta rekenen - Pieter Kroon - dit is nu de derde verbouwing en naar volle tevredenheid gedaan
Allebedrijvenin

Electricien Wageningen

Een deskundige electricien in Wageningen vinden is niet altijd eenvoudig. Toch heeft u geluk! Een electricien van Alva Volta Electrotechniek komt graag bij u op locatie in Wageningen om uw electrotechnische installatie aan te passen. Wij werken met veel enthousiasme samen met u naar de gewenste oplossingen.

Energie besparen

Energie besparen is een onderdeel waar wij als electricien in Wageningen veel waarde aan hechten. Wij zorgen ervoor dat wij de kosten voor de energie laag houden en dat u niet te veel betaalt voor uw energie. Bovendien proberen wij altijd de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk te beperken door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en systemen. Onze monteurs installeren onder andere de volgende systemen:

  • Led-lampen
  • Spaar-lampen
  • Standby Killers
  • Go-green materialen
  • Zonnepanelen (PV-panelen)

Persoonlijke veiligheid

Energie besparen is voor onze electricien in Wageningen belangrijk, maar ook op het gebied van veiligheid nemen wij de nodige maatregelen. Zo zijn wij werkzaam volgens de veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties, volgens de NEN 1010 norm en kan een electricien u van dienst zijn bij het installeren van systemen die uw persoonlijke veiligheid verbeteren. Dit zijn systemen zoals bijvoorbeeld rookmelders, Co2 melders en alarmeringssystemen.

Contact met een electricien Wageningen

Als u nu met een elektricien Wageningen contact opneemt, kunt u profiteren van onze uitgebreide dienstverlening. Voor onze electrotechnische installaties hanteren wij lage tarieven en bieden wij oplossingen op maat. Leg uw wensen aan ons voor en laat vrijblijvend een offerte op maat voor u maken.ALVA VOLTA | Hoorn 36-38 | 6713 KR Ede