Electriciens

0318 - 642709ALVA VOLTA
Hoorn 36-38
6713 KR Ede

Tel: 0318 - 642 709
[email protected]

Kvk nr. 09090704

Referenties

Jan Slachter - In noodgevallen kan ik altijd op Alva Volta rekenen - Pieter Kroon - dit is nu de derde verbouwing en naar volle tevredenheid gedaan
Allebedrijvenin

Electricien Ede

Bent u op zoek naar een electricien in Ede? Dan bent u bij Alva Volta Electrotechniek aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor de electrotechnische installatie van diverse materialen en systemen. Een deskundige electricien werkt graag samen met u naar de meest complete oplossingen.

Bespaar op uw energiekosten

De electricien in Ede helpt u om te besparen op uw energiekosten en de energierekening zo laag mogelijk te houden. Daarnaast zorgen wij voor een lagere uitstoot van CO2, door milieuvriendelijke materialen en systemen te installeren. Enkele voorbeelden van systemen die onze elektriciens aanleggen zijn:

  • Led-verlichting
  • Spaarlampen
  • Standby-killers
  • Duurzame ‘Go-green’- materialen
  • Zonnepanelen

Veiligheid gegarandeerd

Naast dat onze electricien in Ede energiebesparend werkt, houden wij ook de veiligheid nauwlettend in de gaten. Wij zorgen er voor dat alles wat wij installeren veilig is. Berustend op de Nederlandse NEN 1010 norm, werken wij volgens de veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Verder kan de electricien u ook van dienst zijn met systemen die bijdragen aan uw persoonlijke veiligheid, zoals de installatie van rookmelders, Co2 melders en alarmsystemen.

Electricien Ede inschakelen?

Schakel vandaag nog een electricien Ede in voor al uw electrotechnische installatiewerkzaamheden. Wij hanteren scherpe prijzen en bieden servicegerichte oplossingen op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat een elektricien vrijblijvend een offerte voor u uitbrengen.ALVA VOLTA | Hoorn 36-38 | 6713 KR Ede