Electriciens

0318 - 642709ALVA VOLTA
Hoorn 36-38
6713 KR Ede

Tel: 0318 - 642 709
[email protected]

Kvk nr. 09090704

Referenties

Jan Slachter - In noodgevallen kan ik altijd op Alva Volta rekenen - Pieter Kroon - dit is nu de derde verbouwing en naar volle tevredenheid gedaan
Allebedrijvenin

Besparen met LED

We hebben een leuke site gevonden waarmee je kunt berekenen hoeveel je kunt besparen met ledverlichting. Klik hier om je besparing te berekenen.

Wat is LED verlichting

LED verlichting houdt in “Light Emitting Diode” oftewel een elektrisch onderdeel dat stroom juist goed geleid en geen gebruikmaakt van verbranding zoals een normale lamp maar van een natuurkundig proces waarbij fotonen (die voor het licht zorgen) vrijkomen.
Dit gebeurt dus vele malen efficiënter waardoor veel stroom kan worden bespaard.

Andere voordelen van LED

Bijkomend voordeel is dat LED verlichting veel langer meegaat dan een traditionele lamp. Bovendien is de kleurstelling van het licht eenvoudig aan te passen doordat de frequentie kan worden aangepast. Een andere frequentie zorgt voor een andere kleurstelling.

Advies nodig

Wilt u weten of LED verlichting een oplossing is voor uw huis? bel ons en vraag om een vrijblijvend advies. Klik hier om te zien wat wij voor particulieren kunnen doen..ALVA VOLTA | Hoorn 36-38 | 6713 KR Ede