Electriciens

0318 - 642709ALVA VOLTA
Hoorn 36-38
6713 KR Ede

Tel: 0318 - 642 709
[email protected]

Kvk nr. 09090704

Referenties

Jan Slachter - In noodgevallen kan ik altijd op Alva Volta rekenen - Pieter Kroon - dit is nu de derde verbouwing en naar volle tevredenheid gedaan
Allebedrijvenin

Electricien Veenendaal

Zoekt u naar een ervaren electricien in Veenendaal? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Alva Volta Electrotechniek heeft u snel de electricien die u zoekt. Wij komen graag bij uw bedrijf of woning in Veenendaal langs voor het aanleggen / aanpassen van uw electrotechnische installaties. Onze electriciens werken graag samen met u toe naar de best passende oplossingen.

Lage energiekosten

Een belangrijk onderdeel waar wij als elektricien in Veenendaal veel waarde aan hechten is het besparen van energie. Door de inzet van de juiste materialen en systemen zijn wij in staat om veel energie te besparen en zo de energiekosten laag te houden. Daarnaast houden wij ook rekening met de CO2 uitstoot en proberen we deze zo veel mogelijk te beperken. U kunt ons installatiebedrijf inschakelen voor het installeren van onder andere de volgende systemen.

  • Led verlichting
  • Spaar-lampen
  • Standby Killers
  • Materiaal van Go-green
  • PV-panelen (zonnepanelen)

Veiligheidssystemen

Ook op het gebied van veiligheid is de electricien in Veenendaal de ideale partij. Wij werken volgens de NEN 1010 norm naar de veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Daarnaast kan onze electricien u van dienst zijn om uw persoonlijke veiligheid te verbeteren, door het installeren van diverse systemen, zoals een rookmelder, Co2 melder en alarmsysteem.

Kom in contact met een electricien Veenendaal

U kunt in contact komen met een electricien Veenendaal door het contactformulier op deze website in te vullen en te versturen. Ook kunt u ons natuurlijk telefonisch bereiken via het telefoonnummer dat op deze website staat vermeld. Een electricien informeert u graag naar de vele mogelijkheden van onze electrotechnische werkzaamheden.ALVA VOLTA | Hoorn 36-38 | 6713 KR Ede